Fågelsång i Sverige : 90 välkända fåglars läten pdf epub

 Fågelsång i Sverige : 90 välkända fåglars läten pdf epub

Fågelsång i Sverige : 90 välkända fåglars läten

  • Siffra: 515176917825468
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.4/5 (Votes: 4764)
  • Paperback : 152 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

De flesta av oss känner nog igen en skata eller en talgoxe när vi ser en. Men att identifiera de fåglar som sjunger i buskarna och snåren bakom stugknuten, eller lockropen som ljuder över fjärden, det är svårare. Jag har länge varit intresserad av fåglar, och har med hjälp av fågelhandböcker efterhand lärt mig hur många arter ser ut.
Men inte hur de låter!

För att råda bot på detta bestämde jag mig för att göra en "egen" fågelskiva. Eller, rättare sagt, jag bad Lars Svensson och Dan Zetterström om hjälp att göra en. Och även om den här utgåvan helt och hållet är deras verk, så är jag glad över att ha kunnat initiera den. Jag hoppas att den blir till glädje för er också!

Klävitt!

Relaterade böcker