Kryddade resor : Sydostasien pdf epub

 Kryddade resor : Sydostasien pdf epub
ALLA FORMAT(ENGLISH VERSION)

Kryddade resor : Sydostasien

  • Siffra: 57582288871966
  • Författare:
  • Språk: Sveriges
  • Utvärdering: 4.1/5 (Votes: 4969)
  • Paperback : 190 sidor
  • Tillgänglighet: En lager
  • Ladda ner format: PDF, EPUB, KINDLE, FB2, AUDIBLE, MOBI och andra.

Produktbeskrivning

SYDOSTASIEN ÄR POPULÄRARE ÄR NÅGONSIN, både som resmål och när det gäller valet av middagsmat. Och det är lätt att förstå! Sydostasien bjuder på - vänliga, leende människor, vackra omgivningar, värme och underbar,smakrik mat.

I boken "Kryddade resor - Sydostasien" får du följa med till Vietnam, Laos, Kambodja, Thailand och Malaysia - fem spännande och mycket varierande länder. Du får följa med bortom de stora turiststråken och uppleva människomöten, platser och kulturer.

På ett inspirerande sätt delar Helén Sahlstrand med sig av reseupplevelser, intressanta fakta, resetips och vackra bilder från sina många resor till Sydostasien. Du får även några av hennes favorit recept från länderna. Recept som har anpassats efter våra svenska förhållanden och råvaror, men utan att gå miste om de underbara asiatiska smakerna!

Kryddade resor - Sydostasien, är ingen massiv tungläst guidebok, utan en bok som inspirerar och väcker nyfikenhet för länderna - dess befolkning, kultur, natur och deras underbara mat och till att resa på ett mer "kryddat" sätt. För resa är mycket mer än bara sol och bad. Kryddade resor - Sydostasien, är en bok för dig som älskar att resa och är intresserad av andra kulturer. Men det är även en bok för dig som bara vill drömma dig bort ett tag!

Kryddade resor - Sydostasien, är en unik resebok att bli inspirerad av!

Relaterade böcker